Om Bart

Vi leverer en bred vifte af iskolde specialøl, Anarkist og Kissmeyer er nogle af bestsellerne, og derfor er der noget for enhver smag. Er du i tvivl så prøv vores ølbræt hvor du køber smagsprøver på hele 4 forskellige.
Hvis i vil have dem endnu koldere har vi også den helt specielle Heineken IceCold der serveres i frosne glas, perfekt til en varm dag eller til dit yndlingssport.
Hos os bliver der også kælet for vores cocktails, Mojito, Passionada, Gin Hass eller sågar klassikeren Cosmopolitan og mange flere.
Er du mere til en drink sat sammen af dine favoritter, med evt. en Pure lakrids shot på siden fås det selvfølgelig også.

Iværksætterne bag

OM BART

Vi elsker sport, dart, gode special øl, livemusik, rafling og dart konkurrencer. Derfor tilbyder også adskillige gode skærme at se dit yndlingssport på, professionel opsætning i dart-udstyr og et hav af lækre ting i baren.

Vi leverer en bred vifte af iskolde specialøl, Anarkist og Kissmeyer er nogle af bestsellerne, og derfor er der noget for enhver smag. Hos os bliver der også kælet for vores cocktails, Mojito, Passionada, Gin Hass eller sågar klassikeren Cosmopolitan og mange, mange flere.

Læs mere

MANGLER DU ET FESTLOKALE?

Mangler i et festlokale? Vi har et fremragende fest lokale der kan udlejes, til virksomheder, privat fester, Polterabend, dart turneringer, netværks møder mm. Der er både dart, bordfodbold, og meget mere i lokalet.

Vi kan også stå for levering af mad, samt naturligvis en masse lækre drikkevarer leveret af Bart. Kontakt os for yderligere information.

Kontakt os

Østergade 13, 7400 Herning

Rutevejledning

(+45) 71 90 24 62

Ring til os

Få hurtig hjælp

Skriv en besked

Book vores lokaler

Skriv til os