Hvis du har efterladt noget hos os, har spørgsmål, eller hvis du af en hvilken som helst anden grund ønsker at kontakte os, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at sende os en e-mail, og vi vil bestræbe os på at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

E-mail: Send din forespørgsel til vores e-mail til kontakt@barbart.dk, og vi vil sørge for at besvare den hurtigst muligt.

Messenger: Find os også på Facebook under navnet @BartHerning, hvor du har muligheden for at kontakte os direkte via Messenger. Vi er lige så engagerede i at besvare henvendelser her, så du kan forvente en hurtig respons.

Telefon: Hvis din henvendelse haster, eller hvis du foretrækker at tale med os direkte, er du velkommen til at ringe til os på telefonnummer 71 90 24 62. Vi er her for at lytte og hjælpe med det samme.

Vi værdsætter hver eneste henvendelse og stræber efter at yde den bedste service. Uanset hvad dit ærinde er, ser vi frem til at høre fra dig

SKRIV TIL OS

HAR DU SPØRGSMÅL? VI SVARER GLÆDELIGT!

BOOK VORES LOKALER

Planlægger du en firmafest, fødselsdagsfejring eller et andet specielt arrangement? Så er vores lokaler det perfekte valg til dig! Gør din begivenhed uforglemmelig ved at leje vores smukke faciliteter.